Persoonlijk sieraad

Het is mogelijk om een persoonlijk sieraad door Batya te laten maken. Ofwel je hebt een steen waar je een maanzilversieraad van wilt laten maken ofwel je laat het aan Batya over om iets voor jou persoonlijk te maken. Je kunt aangeven wat je mooi vindt, welke vormen je aanspreken en eventueel welke stenen je aanspreken en dan kun je het alleen nog maar loslaten. Het resultaat zal een creatie van Batya zijn. Hieronder zie je voorbeelden van persoonlijke sieraden.

Charoiet
Zo vroeg iemand aan Batya om speciaal voor haar een steen uit te zoeken. Het maakte niet uit wanneer. Bij de steen Charoiet moest Batya ineens aan deze vrouw denken. De steen en de betekenis daarvan spraken de opdrachtgeefster aan en Batya maakte daar een ring van.

Robijn
Een ander voorbeeld is van iemand die een steen (robijn) uitzocht aangaf dat ze van rond-bolle ringen hield en de steen graag in een kastje daarop wilde zien.
Dat kon.

Carneool
Een persoon vond het sieraad Mystic prachtig maar wilde in plaats van een Opaliet graag een Carneool in het maanzilversieraad zien. Zie hier het resultaat.Een andere opdracht was om een maanzilversieraad te maken dat door collega's als afscheid gegeven kon worden. De keuze viel op oorsieraden. Het werden twee schelpjes met kleine Carneooltjes.